Våre behandlinger

Her kan du lese om våre behandlingstilbud. Det enkleste er imidlertid å bestille en uforpliktende forundersøkelse for å finne ut om du er en egnet kandidat for operasjon, og hvilken behandling som passer deg og dine øyne.

Nærsynthet, langsynthet og skjeve hornhinner

Om du har vanskelig for å se på kort eller lang avstand, har vi behandlinger som kan hjelpe. Vi har utført tusenvis av operasjoner.

Les mer

Alderssyn

Er du over 45 år og har problemer med å fokusere synet på nært hold har du sannsynligvis blitt alderslangsynt. Vi kan hjelpe.

Les mer

Grå stær

Visste du at de fleste over 70 år har en begynnende grå stær? Det er ikke farlig, men kan være lurt å undersøke dersom du merker økende tåkesyn. Vi utfører både undersøkelser og operasjoner i regi av det offentlige helsevesen, alternativt privat operasjon, for grå stær.

Les mer

Vitrektomi

Det finnes flere øyesykdommer som kan skape et behov for operasjon i øyets midtre og bakre del. Vitrektomi («fjerning av glasslegemet») er betegnelsen på en slik operasjon.

Som eneste klinikk i Norge utenfor sykehus er vi stolte av å kunne tilby å operere pasienter som på medisinsk grunnlag har behov for vitrektomi.

Les mer