Optera – spesialister innen synskirurgi

Vi er en del av Bergen Øyelegesenter – et av Norges største øyelegesentere. Vi ønsker å gi deg som ønsker å slippe briller og kontaktlinser best mulig hjelp og veiledning.

Informasjon vedrørende Koronavirus - pålagt redusert drift.

Sist oppdatert: 25.05.2020 kl 07:55

Bergen Øyelegesenter holder åpent og har redusert drift med smitteverntiltak. Vi oppfordrer alle som har mulighet å benytte tildelt time, slik at nødvendige kontroller og behandlinger ikke forskyves.

På grunn av koronaviruspandemien kan du ikke ha med følge/pårørende med mindre du har strengt behov for det. Dette gjelder også om du skal til operasjon. Møt presis til timen - bruk håndsprit som er utplassert ved inngang.

For fornyelse av resept på faste medikamenter - vennligst kontakt først fastlegen, gjerne elektronisk eller pr. telefon.

Vi tilbyr nå e-konsultasjon gjennom PasientSky.

Telefonen blir betjent på hverdager. Oppdaterte telefontider nederst på siden - begrenset kapasitet. Benytt PasientSky så unngår du telefonkø.

Informasjon vedrørende undersøkelser for brillefrihet

I perioden hvor Bergen Øyelegesenter har redusert drift (for tiden på ubestemt tid) er det dessverre lukket for tilbudet om undersøkelser i privat regi, for eksempel å for dem som ønsker operasjon for å slippe briller og kontaktliser. Det er fremdeles mulig å sende inn skjema med ønske om forundersøkelse senere. Alle skjema blir besvart men med forlenget svartid.

Er du en av mange som lurer på øyeoperasjon men ikke helt vet om det kan passe for deg? Klikk her, fyll ut skjema og vi svarer deg via epost!

BESTILL forundersøkelse

Vi setter din trygghet først

Individuell vurdering

Vi setter din trygghet først, og gjør alltid en grundig forundersøkelse før vi eventuelt anbefaler våre pasienter en behandling.

Uovertruffen oppfølging

Våre leger jobber kun hos oss, og er tilgjengelige for deg hver eneste dag – også helgen etter operasjonen.

Kompetanse og teknologi

Vi er stolte av å kunne gi våre pasienter kombinasjonen av  moderne utstyr og leger med svært lang erfaring.

Behandlinger hos Optera

Vi tilbyr ulike behandlingsteknikker for å slippe briller og kontaktlinser. Vi gjør alltid en individuell vurdering rundt hva som passer til akkurat dine øyne.

Les merBESTILL forundersøkelse

Laseroperasjon

PRK er den vanligste metoden vi bruker for å korrigere langsynthet, nærsynthet og skjeve hornhinner her hos oss. Denne metoden passer for de fleste med mindre synsfeil.
Vi tilbyr også LASIK for å korrigere synet, ofte for noe større brytningsfeil.

Les merBESTILL forundersøkelse