Optera – spesialister innen synskirurgi

Vi er en del av Bergen Øyelegesenter – et av Norges største øyelegesentere. Vi ønsker å gi deg som ønsker å slippe briller og kontaktlinser best mulig hjelp og veiledning.

Informasjon vedrørende Koronavirus - pålagt redusert drift.

Sist oppdatert: 05.04.2020 kl 21:10

Bergen Øyelegesenter har åpnet - men med redusert drift - for pasienter med behov for øyeblikkelig hjelp og andre utvalgte pasientgrupper. Spesielle smittevernhensyn vil bli fulgt.

For pasienter med ordinær timavtale fra og med 06.04.20 vil det være individuell vurdering: Har du ikke fått beskjed om endring av time (vanligvis pr. SMS eller telefon) så møter du til timen som avtalt. Møt presist.

For fornyelse av resept på faste medikamenter - vennligst kontakt først fastlegen, gjerne elektronisk eller pr. telefon.

Vi tilbyr nå e-konsultasjon gjennom PasientSky. (besvares i senterest åpningstider)

Telefon 55 21 05 00 vil bli betjent på hverdager - telefontid finnes nederst på siden - begrenset kapasitet. Benytt PasientSky så unngår du telefonkø.

Informasjon vedrørende undersøkelser for brillefrihet

I perioden hvor Bergen Øyelegesenter har redusert drift (for tidne på ubestemt tid) er det dessverre lukket for tilbudet om undersøkelser i privat regi, for eksempel å for dem som ønsker operasjon for å slippe briller og kontaktliser. Det er fremdeles mulig å sende inn skjema med ønske om forundersøkelse senere. Alle skjema blir besvart men med forlenget svartid.

Er du en av mange som lurer på øyeoperasjon men ikke helt vet om det kan passe for deg? Klikk her, fyll ut skjema og vi svarer deg via epost!

BESTILL forundersøkelse

Vi setter din trygghet først

Individuell vurdering

Vi setter din trygghet først, og gjør alltid en grundig forundersøkelse før vi eventuelt anbefaler våre pasienter en behandling.

Uovertruffen oppfølging

Våre leger jobber kun hos oss, og er tilgjengelige for deg hver eneste dag – også helgen etter operasjonen.

Kompetanse og teknologi

Vi er stolte av å kunne gi våre pasienter kombinasjonen av  moderne utstyr og leger med svært lang erfaring.

Behandlinger hos Optera

Vi tilbyr ulike behandlingsteknikker for å slippe briller og kontaktlinser. Vi gjør alltid en individuell vurdering rundt hva som passer til akkurat dine øyne.

Les merBESTILL forundersøkelse

Laseroperasjon

PRK er den vanligste metoden vi bruker for å korrigere langsynthet, nærsynthet og skjeve hornhinner her hos oss. Denne metoden passer for de fleste med mindre synsfeil.
Vi tilbyr også LASIK for å korrigere synet, ofte for noe større brytningsfeil.

Les merBESTILL forundersøkelse